Break Page

8 Sep

Assalamualaikum..

Hai!

Haa..korang pernah rasa tak the moment macam mana nak letak 1 page nombor roman dan 1 page lagi nombor 123 dalam satu word dokumen?

Biasanya.. nombor-nombor ini akan follow je from the previous.

So, the solution is by using BREAK PAGE..

Haa..di sini ada tutorial mudah macam mana nak buat.

Knowledge macam ni sangat penting bagi mereka yang buat kerja typing di office dan paling amatur sekali bagi student universiti yang kena buat proposal dan thesis.

Selamat Mencuba!

#thanks for reading

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: